Kategorijos

Autorių kolektyvas "Didžioji kulinarijos enciklopedija"

Autorių kolektyvas "Didžioji kulinarijos enciklopedija"
Autorių kolektyvas "Didžioji kulinarijos enciklopedija"
6.00EUR 
SKU:  
Availability: In Stock
Quantity: 1 pcs
Qty:  
Įkelti palyginimui | Įtraukti prekę į norų krepšelį

"Rosma", 496 psl., 1999, Būklė: Labai gera

  Išsamus ir įliustruotas kulinarijos vadovas, kuriame kalbama apie maistą ir jo gaminimą.platus žodynas,kuriame apibūdintos maistui gaminti reikalingos sudedamosios dalys.tai jums padės ne tik pasigaminti daugelį kasdien valgomų patiekalų, bet ir suteiks žinnių apie egzotiškus valgius.žodyne rasite kulinarijos terminų,žinių apie garsius patiekalus, nacionalinių virtuvių aprašymų bei duomenų iš be galo įdomios maisto produktų istorijos. knygoje yra daugybė nuorodų, padėsiančių pasirinkti ir paruošti patiekalus, bei 26 specialūs skyriai,kuriuose pateikti receptai sugundys jus išbandyti naujus maisto gaminimo būdus. šioje knygoje pateikta labai daug valgių gaminimo receptų-iš jų daugiau kaip 800-yra išmėginti ir pagal juos paruošti valgiai buvo paragauti garsiose „family circle“ virtuvėse. enciklopedija iliustruota 1500 spalvotų nuotraukų, kurios turėtų sužadinti jums apetitą. knygoje taip pat rasite žvaigždutes, padėsiančias pasirinkti tokį receptą, kuris atitiktų jūsų kulinarinę patirtį.
Valiutos
Rask mus Facebook'e